Onze diensten

Centrale verwarming

Tijdens het installeren van uw centrale verwarming, kiezen wij steeds voor de beste merken. Wij plaatsen radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen. Zowel in nieuwbouw, renovatie, als ketelvervanging. Onze verwarmingsinstallaties werken op gas, stookolie of via een warmtepomp.

Airconditioning

Wij bieden een wijd gamma toestellen aan, zowel zichtbaar als weggewerkt in het interieur. Dit kan voor koeling maar ook voor een splitsing van koeling en verwarming.

Sanitair 

Bij Bv Knop kan u terecht voor allerlei sanitaire toepassingen zoals: wellness, kranen, douches, baden, badkamermeubilair, regenwaterrecuperatie, sanitair warm water door middel van zonneboilers met thermische zonnepanelen, enz.

Ventilatie

Ventilatie of luchtverversing is het vervangen van lucht in een ruimte die vervuild of verontreinigd is. Bvba Knop doet al uw ventilatie conform met de EPB-decreet.

Warmtepompen

Een warmtepomp zet beschikbare energie efficiënt in voor productie van warm water of verwarming van de woning, maar kan ook gebruikt worden om te koelen. Dit kan via lucht-water of water-water of bodem-water. Het plaatsen van een warmtepomp wordt gezien als een IER (ingrijpende energetische renovatie).